جواب تمام سوالات شومینه برقی در گیلان
شومینه یکی از قدیمیترین وسایل گرمایشی است که در خانهها مورد استفاده قرار گرفته است. در زمانی که امکان گرمایش منزل بهوسیله گاز، برق و حتی نفت وجود نداشته، افراد فضایی از منزل را تحت عنوان شومینه تعبیه میکردند و در آنجا با سوزاندن چوب و زغال، فضای داخلی خانه خود را گرم میکردند. ظاهر جذاب و زیبای شومینه باعث شده تا در طراحیهای امروزی برخی از لوازم گرمایشی از طرح شومینه استفاده شود.
شومینه برقی نیز از جمله وسایل گرمایشی امروزی است که به دلیل علاقه افراد به ظاهر شومینه کلاسیک طراحی شده است. با توجه به شرایط سخت استفاده از شومینه و ایجاد مشکلاتی مانند ایجاد دود و تنگی نفس افراد حاضر و…، استفاده از شومینه برقی انتخاب بهتر و هوشمندانهتری است. در ادامه این مطلب از بلاگ شعله کار قصد داریم به سؤالات پرتکرار درباره شومینه برقی پاسخ دهیم تا شما بیش از پیش با این محصول آشنا شوید.
مجموعه ی شعله کار تولید کننده ی گرمایش تابشی فضای باز(گرماتاب),آتشدان و سیستم مه پاش میباشد که در کنار بخش تولیدات خود در زمینه ی فروش تخصصی شومینه برقی در گیلان و سراسر ایران هم فعالیت دارد.
شومینه برقی چیست؟
شومینه برقی دستگاه گرمایشی است که مانند بخاری برقی با استفاده از برق گرما تولید میکند و ظاهری شبیه به شومینههای طبیعی دارد. در طراحی این دستگاه گرمایشی، سیستم روشنایی شبیه به شعلهورشدن چوب به کار گرفته شده تا حس مربوط به شومینه طبیعی القا شود. شومینههای برقی از نظر طراحی به دو دسته مدرن و کلاسیک تقسیمبندی میشوند و شما میتوانید بر اساس سبک دکوراسیون و سلیقه خود دست به انتخاب بزنید.
شومینه برقی چگونه نصب میشود؟
شومینههای برقی از نظر شیوه نصب به چهار دسته تقسیمبندی میشوند. دسته اول شومینههای برقی، شومینه برقی دیواری است. شومینههای برقی دیواری به دو شکل روی دیوار (روکار) و توکار نصب میشوند. نوع دیگر این محصول شومینه برقی زمینی یا پایهدار است. این شومینه ظاهری شبیه به بخاری دارد و بر روی زمین قرار میگیرد. شومینههای برقی دوطرفه و سهطرفه نیز دیگر انواع این محصول هستند. منظور از شومینه دوطرفه یا سهطرفه این است که این شومینهها به دو یا سه وجه نما دارند و گرما میدهند. معمولاً از این شومینهها برای محیطهای اداری یا زمانی که قرار است دستگاه گرمایشی در وسط محیط قرار بگیرد،کنج دیوار و ... استفاده میکنند.
مزایای شومینه برقی چیست؟
ظاهر شومینههای برقی نسبت به بخاریها و سایر دستگاههای گرمایشی زیباتر و جذابتر است. زیبایی ظاهری شومینه میتواند تأثیر بسزایی در زیباتر دکوراسیون منزل یا محل کار شما داشته باشد. شومینه برقی برخلاف شومینههای طبیعی فاقد آلودگی و دود است. از دیگر مزایای شومینه برقی میتوان به عدم نیاز به دودکش، قابلیت تنظیم حرارت، امکان استفاده به شکل دیواری، رومیزی، زیر تلویزیونی و زمینی، تنوع در طرح، قیمت مناسب و اقتصادی، راحتی در استفاده، قابلیت حمل در اغلب موارد، طراحی ایمن، عدم نیاز به نگهداری و تعمیر و… اشاره کرد. معمولاً در طراحی و ساخت شومینههای برقی از شیشههای ضدخش و مقاومی بهره گرفته میشود تا زیبایی این محصول در بلندمدت نیز حفظ شود.
معایب شومینه برقی چیست؟
معایب شومینه برقی به شرح زیر است:
- هزینه مصرف انرژی (برق) آن نسبت به بخاریهای گازسوز بیشتر است.
- گرمای آن نسبت به سایر دستگاههای گرمایشی مانند بخاریهای گازسوز کمتر است.
- شومینههای برقی نباید در معرض رطوبت و آب قرار بگیرند.
- در صورت قطعشدن برق، سیستم گرمایشی شما از کار میافتد.
- نمیتوان بهتنهایی از این محصول برای گرمایش محیطهای بزرگ استفاده کرد.
شومینه برقی بهتر است یا گازی؟
به طور کلی انتخاب از میان این دو دستگاه به شرایط و نیازهای محل موردنظر شما بستگی دارد. اما اگر بخواهیم این دو محصول را مقایسه کنیم، باید نگاهی به مزایای و معایب هر دو محصول داشته باشیم. شومینه گازی نسبت به شومینه برقی گرمای بیشتری تولید میکند و کارآمدتر است. هزینه انرژی شومینه گازی نسبت به شومینه برقی ارزانتر است. در مقابل نصب آن سختتر است و باید برای شروع به کار شومینه گازی، لولهکشی گاز انجام شود. علاوه بر لولهکشی، به دلیل تولید دیاکسیدکربن باید برای این شومینه دودکش نیز نصب شود. شومینه برقی نیازی به لولهکشی و نصب دودکش ندارد و بهراحتی قابل نصب و جابهجایی است؛ اما گرمای کمتری تولید میکند و هزینه انرژی بیشتری به همراه دارد. شما میتوانید بر حسب شرایط خود، دستگاه گرمایشی مناسب خود را انتخاب کنید.
شومینه برقی گرما دارد؟
شومینه برقی دستگاه گرمایشی بهروز و مدرنی است و میتواند فضای مدنظر شما را گرم کند. اما باید توجه داشته باشید که گرمای تولیدی شومینه برقی نسبت به گرمای تولیدی بخاریهای گازسوز کمتر است. از طرفی مدلهای جدید تنظیمات متنوعی دارند. به طور مثال میتوان فقط شعله دستگاه را روشن کرد، بدون اینکه حالت گرمایشی آن کار کند.
شومینه برقی چگونه کار میکند؟
همانطور که از نام این محصول پیداست، تولید گرما در این وسیله گرمایشی با بهرهگیری از انرژی الکتریکی انجام میشود. شومینه برقی دارای یک هیتر و سیستم کانوکشن است و میتواند محیط مدنظر شما را به شکل یکسان گرم کند. لامپهای RGB LED و هیزم کامپوزیتی نیز برای تداعی ظاهر زیبایی شومینه طبیعی در این وسیله گرمایشی قرار داده شدهاند.
شومینههای برقی به دو شکل دارای هیتر و فاقد هیتر طراحی میشوند. در شومینههای دارای هیتر گرمای تولیدی این دستگاه تنها از محفظه مربوطه خارج میشود؛ اما در شومینههای فاقد هیتر گرمای تولیدی از بخشهای مختلفی خارج میشود. استفاده از شومینه برقی بسیار ساده است و تنها با اتصال با پریز عملکرد این دستگاه گرمایشی آغاز میشود. در اغلب مدلهای این شومینه، امکان کنترل از راه دور با ریموت و حتی کنترل عملکرد آن از طریق تلفن همراه نیز وجود دارد.
شومینه برقی بخریم یا نخریم؟
برای پاسخ این سوال که شومینه برقی بخریم یا نخریم باید پارامترهای مختلفی را بررسی کنید. همه مزایا و معایب شومینه برقی را در نظر بگرید و سپس اقدام به تصمیمگیری کنید. شومینه برقی در توانهای مصرفی متفاوتی در بازار یافت میشود که در متراژهای مختلف کاربرد دارد. اگر به زیبایی ظاهری و دکوراسیون داخلی مکانی که میخواهید برای آن وسیله گرمایشی بخرید، اهمیت ویژهای میدهید؛ شومینه برقی انتخابی ویژه است. زیرا در تولید شومینههای برقی از انواع طرحها و سبکهای منحصربهفرد استفاده شده که میتواند زیبایی محیط را دوچندان کند. با اینحال برای متراژهای بزرگ (سالنها، تالارها، کارگاهها و…) شومینه برقی کاربردی نیست. چون از گرمای کمی برخوردار است و نمیتواند جای بخاری صنعتی را در سالنهای وسیع بگیرد.
بودجهای که برای خرید وسیله گرمایشی درنظر گرفتهاید نیز در خریدن یا نخریدن شومینه برقی موثر است. با این تفاسیر بهتر است قبل از آنکه تصمیم بگیرید شومینه برقی بخرید یا نخرید، از خود بپرسید از شومینه برقی چه انتظاراتی دارید. تنها در این صورت است که میتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.
برای خرید شومینه برقی در گیلان میتوانید به صورت حضوری به شوروم ما در لاهیجان تشریف بیارین.